Skip to content

Meadow

Meadow is het nieuwe padel- en leisureconcept van de personen achter Airzone. Als vaste grafische partner werken wij druk aan het uitbouwen van de website, de visuele communicatie en het drukwerk van Meadow. 

Services
Grafisch Ontwerp // Drukwerk // Webdesign
Website
meadowclub.be

Eventmarketing & management

Een evenement wordt pas concreet nadat de flyer online staat. Wij zetten creatieve ideeën om in visuele communicatie en faciliteren vervolgens de organisatie met digitale tools zoals slimme formulieren en slimme offerte-systemen. 

De huisstijl omvat zowel de strakke elementen die terugkomen in de inrichting en de lijnen van de padelterreinen, als de zachtere natuurlijke tinten die het kader vormen voor deze unieke locatie. Het was uitermate belangrijk een stijl te definiëren die op verschillende dragers gebruikt kon worden. We gingen voor een beeldmerk en logo dat flexibel is, om de verschillende aspecten van het concept (events, sport, restaurant) te vertegenwoordigen. 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Bekijk meer realisaties